Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd.,

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel
  • China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel
  • China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel
  • China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel
  • China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Nage
Aantal werknemers: 50~70
Jaarlijkse omzet: 2000000-5000000
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 40% - 50%
Inleiding

Wij zijn Foto-elektrisch de Technologieco. van Hefei Branagh, Ltd, leider en de professionele vervaardiging van de machine van de kleurensorteerder vele jaren, voert meer dan 30 landen uit. speciaal op de sorteerder van de rijstkleur, vervaardigen de sorteerder van de korrelkleur, de sorteerder van de boonkleur, de sorteerder van de riemkleur en de sorteerder van de steenkleur en verkoop,

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 0

 

Geëngageerd aan het voorzien van klanten van hoge betrouwbaarheid, hoogte - de kwaliteit, veiligheid, en gemakkelijk-aan-stelt de materiële oplossingen van de selectietechnologie op het gebied van voedsel en industriële scheiding in werking. Wij hebben een ondernemend en ononderbroken innovatieteam, dat een bedrijfsdiemodel gevormd heeft op kwaliteit, efficiency en klantentevredenheid gebaseerd, en onophoudelijk nieuwe toepassingsgebieden heeft uitgebreid. Met de visie van het verrijken van en het verbeteren van de kwaliteit van mensenleven, maken gebruik wij van onze professionele kennis en ervaring op het gebied van opto-elektromechanische integratie om mensen in verschillende gebieden te helpen om gebrekkige materialen met kleurenverschillen snel nauwkeurig te classificeren en het gebruiksniveau te verbeteren om Beste economisch en de sociale uitkeringen tot stand te brengen. Momenteel, zijn de producten wijd gebruikt in het intelligente sorteren van korrel, marktgewassen en industrieproducten zoals rijst, diverse korrels, plastieken, ertsen, traditionele Chinese geneeskunde, zaden, bonen en noten, thee.

 

 

 

Het bedrijf heeft altijd de bedrijfs " van de kwaliteits eerste dienst eerst“ filosofie aangehangen, met „kwaliteit bepaalt de ontwikkeling van wetenschap en technologie om de toekomst“ te leiden als kern, en ernaar te streven om een kleurensorteerder te creëren van wereldklasse, zodat onze klanten met het kleuren sorterende effect echt tevreden zijn, is de uiteindelijke achtervolgingsdoelstellingen. 

   China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 1

Wij voorzien onze klanten van betaalbare machines van uitstekende kwaliteit. om de voordelen van Azië, in termen van kwaliteit en kosten te bereiken, zullen de productie en de productie in China vele certificatie en certificaten ontvangen. Wij hebben de beste leveringsketen en de delenfabrikant in China, en hebben een stevig verslag in kwaliteit en de innovatie, te geloven gelieve dat wij deze sterkte hebben

 

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 2

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 3

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 4

 

Ons team nam ook in binnen- en buitenland aan talrijke tentoonstellingen deel, breidt het bedrijf de markt met kwaliteit uit, en zijn verkoopnetwerk behandelt de gehele wereld. De producten verkopen goed over het hele land en gevoerd naar meer dan 20 landen en gebieden in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, en Azië uit, en unaniem lof van gebruikers in binnen- en buitenland gewonnen.

 

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 5

 

 

 

 

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 6

 

Geschiedenis

1995, gevestigd Bedrijf.

 

2003, Anders genoemd als Foto-elektrisch de Technologieco. van Hefei Branagh, Ltd, opstellingszaken in colorsorter productie en verkoop.

 

2005, wordt internationaal groepsco., Ltd, dat massaproduktie, wetenschap en technologieonderzoek en ontwikkeling, globale verkoop en na de verkoopdienst besluit.

 

2008, verkreeg de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem.

 

2009, ÉÉN VAN Concurrerend Merk in China

 

2010, wordt één van populaire colorsorterfabrikanten en exporteurs van centraal China.

 

2011, verwierf de Europese Unie certificatie van Ce, om stabiele betrouwbaarheid van producten te bewijzen.

 


2014, Producten die naar meer dan 180 landen worden uitgevoerd.

 

 

2015, won de eer van „high-tech Ondernemingen“.

Dienst

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

Keur geavanceerd het testen materiaal, opstelling een goed volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze machines verzekert.

Snelle Levering
Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij snelle levertijd aan. Voor grote machine en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

1YEAR de naverkoopdienst
Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.
Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.
Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
Software-upgrade: levenslang behoud van het controleren van systeem, incessant verbetering van de systeemfuncties en de ononderbroken software-upgrades.
De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze colorsorter, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: nagecolorsorter01@hotmail.com, en verheugt zich op het werken met u.

 

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 0

 

 

Ons Team

Nagecolorsorter die relevante professionele hoogste talenten en technologieën samenbrengen, die een professioneel team vormen van uitstekende kwaliteit. Wij hebben

 

productieafdeling, onderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitscontroleafdeling, de afdeling van de naverkoopdienst, productieafdeling

 

en verkoopafdeling, een totaal van ongeveer 50 tot 100 mensen. De modelontwikkeling, het hardwareontwerp en materiaal het testen zijn allen gedaan door ons

 

professionele technici. Aangezien onze zaken zich uitbreiden, heten wij meer vrienden welkom.

 

 

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 0

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 1

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 2

China Hefei Branagh Photoelectric Technology Co.,Ltd., Bedrijfsprofiel 3